Lange vandringer i de norske fjellene

Hele Norge er et fjell. Nesten. Fra den sørligste spissen ved Kristiansand og helt opp til snødekte Hammerfest og Alta går den unike fjellkjeden som har gjort Norge til det fantastiske landet det er.

Fjellene har skapt og finpusset folket til å passe landet de bor i. Nordmenn er et fjellfolk, med store lunger og en vakker sjel. Hundre år har gått siden nødvendigheten for å stå på ski over lange strekninger falt bort, men nordmenn opprettholder tradisjonene den dag i dag. Gjennom bakkar og berg, ut med havet. Nordmenn setter ut på vandringer gjennom fjellene så fort sjansen viser seg frem. Gudbrandsdalen og Lofoten er folkets favoritter når man skal bli ett med naturen.

De magiske fjellene byr på opplevelser for hele familien. Man kommer aldri hjem fra en fjellvandring uten en forandring i kroppen. Forandring i sinnet. Fjellene påvirker deg, gjør deg til et helt menneske. Den friske vinden og de utallige mytene om troll vil holde deg gående helt til fjellene går under. Til den dagen kommer vil nordmenn vandre gjennom fjordene og bestige alle klipper som tør utfordre oss.