Ikke glem nødladeren til fjellturen

Norge er et vidstrakt land med dype fjorder og flotte fjell. Hvorfor ikke legge ut på en fjelltur i sommer og oppleve den flotte naturen landet har å by på? Dette kan bli en tur du sent vil glemme, så sant du husker å pakke med det viktigste utstyret.

Utstyret som må med

Turtøy, fjellsko og en sekk med plass til ekstra skift og matpakke er noe alle tar med seg på turen. Enten den er lang eller kort, turutstyret er på plass. Det samme er mobilen, slik at du kan ringe etter hjelp eller sjekke kartet for å finne ut hvor du er. Og skulle du bli utsatt for en ulykke, kan du enkelt få tak i hjelp. Om mobilen ikke er utladet, så husk nødladeren. Med en nødlader kan du lade opp mobilen hvor som helst. Du kan kjøpe noe her slik at du kan vandre rundt i fjellheimen uten bekymringer.

Minner for livet

Mange reiser på tur i fjellet for å koble av, stresse ned og bare nyte den flotte naturen. Å vandre rundt i fjellheimen føles avslappende og gir ny energi, og en mulighet til å koble av. Bruk tiden godt, legg fra deg mobilen, og nyt det naturen har å by på.