Kombiner sport og reising

Er du en av de som både elsker sport og reising? Hva er så bedre enn å kunne kombinere disse to verdenene – tenk å kunne dra på en utenlandstur for å se på sport! Ikke bare vil du få oppleve landet du er i, men du vil også se dine helter i aksjon. Visste du at de fleste fotballturistene som reiser til England kommer fra Norge? Vi er nemlig på en solid andreplass.

Så enten du har lyst til å oppleve den spesielle stemningen til Champions League eller Bundesliga-kamper, se Formel 1 live eller få med deg verdenscupen i slalåm, så er mulighetene mange. Denne linken tar deg videre til GO Sport Travel.

Hvorfor booke turen med GO Sport Travel?

Med cirka seksti års erfaring innenfor sportsreiser tilbyr GO Sport Travel kvalitet. Takket være våre gode samarbeidspartnere kan vi tilby deg den beste opplevelsen. Du slipper å tenke på å bestille hotell et sted, flyreise et annet og billetter til arrangementer et tredje sted. Alt gjøres på samme sted, enkelt og greit. Sjekk når fotballaget ditt spiller her. I stedet for å sitte hjemme i sofaen, kan du oppleve magien av å se dem live i hjembyen deres. Så hvis du er klar for en real sportsopplevelse er det bare å booke en tur med reisepakke.